Det våras i Belgien!

Då var jag på plats! Jag åkte som jag skrev tidigare till Hanna i Göteborg i onsdags, sov sedan över där, för att tillsammans åka ner hela vägen till Zandbergen igår.

Jag var redan rätt less på att köra bil när jag tagit mig sträckan Stockholm-Göteborg, men det var inte ens i närheten av hur mycket träsmak jag hade i röven efter ytterligare otalet timmar igår! Vi hade i alla fall tur med färja och trafik och annat trams som kan ställa till det och kom hit vid 21-22. Då var det bara äta och däcka för att vakna som en ny människa idag!

HemmagymEfter en välbehövlig sovmorgon möblerade jag om lite för att få plats att köra Redcord i vardagsrummet/köket (där den enda takbjälken finns) och sedan rullade jag och Hanna ut i SOLEN. Hon hade lite intervaller men jag skulle bara mysköra och rullade fram och tillbaka längs kanalen här och njöt. Solen sken och fåglarna… skriade? Det fanns fina små lurviga hästar att titta på och en hel del andra cyklister att morsa på. Cykeln blev glad och jag blev glad och allt är väl 🙂

häst

Efter att vi nu har länsat hela Carrefour på dess inventarier kan jag känna mig lugn över att även min mage kommer att hålla sig på bra humör!

I morgon åker jag till Bladel i Holland för att träffa mina lagkompisar för första gången. Vi ska träna och bo tillsammans över helgen och jag är mäkta spänd inför detta. Ska bli kul, spännande och lite nervöst såklart. Hoppas vädret är lika bra där som här så tror jag det kan bli riktigt skoj!

Kanal

4 tankar på “Det våras i Belgien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.