CX-Premiär!

Då jag har anmält mig till en cx-tävling på lördag så var det på tiden att kicka igång cx-benen. Jag rullade lite nervöst iväg till Arena Sköndal för att möta upp några andra som också skulle träna. Eftersom jag skulle uppför Hammarbybacken redan efter några meter hemifrån var jag iaf uppvärmd när jag kom fram..

cx30:9

Mössa på i höstkylan!

Banan i Sköndal är jättebra att öva på; tekniska svängar, trappa, sand, löphinder, brant upp och brant ner.. ja allt man behöver egentligen!

Första varvet var rätt trevande, jag kände mig verkligen som Bambi på hal is. Tog de 2 första varven lugnt och fint, sen lite paus och de sista 2 kunde jag trycka på lite och gasa mer i kurvorna. Kändes bra att det gick så fort att komma in i det även om jag verkligen inte är någon stjärna. Riktigt kul är det också! 🙂

flitens lampa

Fotocred: Edvard Wendelin

5 tankar på “CX-Premiär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.