Fotosession och cx-cup

I lördags hade jag en fotosession med bästa Catarina Axelsson. I höstregnet knatade vi uppför Hammarbybacken. Måste sett rätt roligt ut i gummistövlar, regnkläder och rullandes en racercykel.. Men vad gör man inte för konsten?

Efter en kort stunds utvärdering om vart ljuset egentligen kom ifrån var det snabbt av med överdragskläder och byte av skor etc. Snabba ryck. På med kläder igen. Ny vinkel. Av med kläder. Ja ni fattar, det var inte så varmt och mysigt men blev riktigt bra!

sarapentonEfter backen tog vi oss ner igen och fotade utmed spåret vid sjön. Fick dom knepiga instruktionerna om att cykla långsamt men se jäkligt snabb ut. Inte så lätt! Men med en grym fotograf kan man lita på att bilderna blir kanon ändå 🙂

I söndags var det dags för mitt andra uppträdande i CX-cupen när det var tävling i Eskilstuna. Det hade öst ner dagen innan så banan var riktigt vattensjuk och det hade nog nästan gått att simma på vissa partier.
Lerigt och slirigt som attan, extra höga löphinder samt ett riktigt tungt sandparti gjorde att krafterna tröt rätt omgående. Det hade såklart ingenting att göra med min och Marikas eminenta uppvärmning där vi nästan hann cykla ett varv på banan innan upprop. Panik! Men vi hann och köttade på så gott vi kunde. 4a och 5a blev CK08:as slutresultat efter Ida, Ida och Lisa som var grymma!

cx1

 

 

 

 

2 tankar på “Fotosession och cx-cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.