Stöd min satsning och köp en t-shirt!

tröja3Nu är den äntligen här! En supersnygg t-shirt som är milt sagt inspirerad av mig själv. Jag har fått en fantastisk hjälp av Pål Olofsson på Dakota Stockholm med design och tryck samt Catarina Axelsson med själva fotot.

Idag var jag och hämtade upp paketet med alla tröjor och hoppas nu att ni tycker att den är lika snygg som jag gör och vill ha en alldeles egen!

All förtjänst kommer oavkortat att gå till min proffssatsning och jag kommer att vara evigt tacksam. Kostnad för den snygga tröjan är 250:- och finns i storlek S, M och L. Själv har jag S. Så köp en snygg tröja och stöd samtidigt min satsning!

Frågor och beställningar tas tacksamt emot på sara.m.penton@gmail.com 🙂

sara1 sara2

4 tankar på “Stöd min satsning och köp en t-shirt!

  1. Pingback: Söndagsdistansen, Penton-tischor & Åsa-tutar | elna dahlstrand

  2. Pingback: Julklappstips: Stötta Sara - Cykelwebben

  3. Pingback: Snabbaste Sara söker spons | Carpe Jugulum

  4. Pingback: Cycle like a girl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.