Back on track!

Jag var för första gången på över ett år lite risig i helgen och har fått avstå träning några dagar. I morse var det dock dags att hoppa upp på kolfiberhästen igen och köra lite Le Peloton!

Vi var 4 från början men 2 försvann ganska fort vilket resulterade i att det bara blev Nisse och jag nästan hela rundan. Jag fick mest ägna mig åt att bita mig fast på hans rulle även om jag då och då gick upp och orkade dra några sekunder. Det var sådär på gränsen och Nisse höll en bra jämn hård fart och hade koll på att lillsyrran precis orkade med. Vilken guldbrorsa!

Rätt slut efter och jag bjuder på en ytterst charmig bild från frukosten som smakade extra gott idag!

Foto: Nils Penton

Foto: Nils Penton

 

2 tankar på “Back on track!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.