Fotografering med X-Kross

I förrgår fick jag leka fotomodell igen. Det är rätt skoj faktiskt men just i tisdags var trafikens lagar lite emot mig så jag hann inte riktigt njuta av att vara modell. Jag vet. Jag satt inte fast i trafiken. Jag VAR trafiken. Men det gjorde i alla fall att jag fick lite ont om tid och det fick bli en sjukt effektiv fotostund norr om stan!

Resultatet blev riktigt bra trots den korta tiden vi hade på oss och vädret var minst sagt med oss. En riktigt fin vinterdag! Jag ser fram emot att få gömma min plågade blick bakom ett par mörka X-Korsslinser under kommande säsong så att jag alltid ser pigg och fräsch ut även när benen och lungorna håller på att explodera!

Några smakprov nedan. Alla foton: Johan Stegfors

sara150211-9958

sara150211-0571

sara150211-0508

2 tankar på “Fotografering med X-Kross

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.