Det drar ihop sig!

Nu är det nära! Jag flyttade över mig själv till mina föräldrar i söndags kväll. Fick med mig förhoppningsvis allt jag behöver och säkerligen en hel del jag inte behöver. Resten står i förrådet till lägenheten. Men lägenheten är tom. Nästan så att det ekar. Jag kommer sakna den lite grann nu när jag är borta så länge tror jag. Känns som att mina hyresgäster kommer ta väl hand om den dock.

redcord

Fick klämma in mig i tvättstugan hos mamma och pappa.

Senaste 2 veckorna har handlat om att få ihop alla delar med cyklar och prylar och packa ihop och ställa undan eller ta med. Och träna. Igår fick jag faktiskt krypa till korset. Jag var och simmade med Marika på morgonen och flängde sedan runt och fixade och städade i lägenheten och lämnade bil på service etc. Så det slutade med att jag bangade på att köra mitt Redcord-pass på kvällen och flyttade det till idag istället.

Alltid svårt att inte göra som det är tänkt från början tycker jag men var mycket piggare idag så bra beslut och tummen upp till mig själv.

 

 

När jag väl var färdigtränad hastade jag iväg till en sista koll av kroppen på Access Rehab, vidare till att ta det absolut sista i lägenheten, hämta tempocykeln och nya fina skor på Cykloteket och till sist bilen. Bilen ja. Det var någon liten detalj som hade rostat sönder så att hela motorn hade kunnat paja om det inte blev åtgärdat. Lite i grevens tid kan man tycka men nu är det löst i alla fall och jag kan återgå till plan A. Hurra!

Skor

Snyggskorna!

 

I morgon åker jag till Göteborg för att bo över hos Hanna Helamb och sedan åker vi ner på torsdag. Vi kommer att bo tillsammans, första månaden i Belgien och sedan i Breda i Holland. Rent tekniskt sett har jag full koll på läget men känslomässigt kommer det säkert komma över mig om ett par dagar eller så. Det blir väl så när man är så uppe i att fixa så att alla bitar faller på den plats man vill att de ska falla på. Jag hinner inte riktigt tänka efter. Den allmänna känslan är hur som helst god och jag är peppad!!

2 tankar på “Det drar ihop sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.