Nya prylar och årets längsta trainerpass!

20151210_204552Jag var lite risig ons-fre men kom ändå in i helgen på ett bra sätt. Efter att ha varit på ett givande möte med Stockholm CK I torsdags kväll hämtade jag ett grymt paket från Per och Sandra på Almsan Vélo Performance innehållande en wattmätare! Den kommer att ge mig mer exakt träning under året och göra att jag kan ta ett steg till i min utveckling som cyklist. Ska verkligen bli spännande att börja jobba med den på cykeln!

Steg 2 i min helgraket var att jag var med på Spin for Life som Saltsjöbadens Triathlonsällskap anordnade till förmån för människor på flykt. Det skulle köras trainer i 5h med lite olika saker som hände under tiden. För varje timme var person cyklade skänktes (minst) 100:-, fantastisk idé! Jag var där för att ta hand om den inledande timmen för att sedan blanda mig in i havet av cyklister och njuta av resten av föreställningen medan jag avverkade mina egna distanstimmar. Jag hoppas att jag kunde inspirera de andra och ge en bra inblick i mitt liv och hur jag kommit just hit.

sara-penton

Jag måste erkänna att även om underhållningen var kanon så tyckte både benen och rumpan att det verkligen var på tiden att kliva av när vi väl var i mål! Vet inte om jag kört så många timmar på en trainer i sträck någonsin förut. Eller om jag kommer göra det igen haha! Finns det en god anledning och grymt sällskap blir det ju såklart avsevärt lättare! Så tack till alla inblandade för att skickat mig in i perfekt helgstämning lagom till en mysig lucia i morgon 🙂

20151212_205531Till sist har jag blivit helt fast i min nya målarbok jag fick av mamma häromdagen. Färgterapi eller vad kallar man det? Väldigt rogivande och rätt tillfredsställande. Bra för ett bekymrat sinne eller bara som tidsfördriv.

 

2 tankar på “Nya prylar och årets längsta trainerpass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.