Laddar om och upp!

Jag åkte till Falun i onsdags igen. Det finns flera anledningar till att jag valde att lägga nästan en vecka här precis innan jag förflyttar mig utomlands men i grund och botten handlar det om att hitta lugnet i och innan stormen…

Som jag skrev sist så har det varit en ganska rörig period. Nu verkar alla bitar lyckligtvis ändå falla på plats men det är inte helt enkelt att hitta lugnet och tryggheten igen. Efter att ha skött alla nödvändigheter som knyter an till Stockholm blev jag bara stressad av att vara kvar där och vänta på att nästa bit av pusslet skall läggas. Jag har lärt mig att jag kan koppla av bra när jag får komma bort någon annanstans där jag inte kan göra annat mellan passen än att återhämta mig och helt enkelt bara vara. Det är inget och ingen som rycker i mig och jag har nu fått tid till att reflektera över situationen och lugna ner mig några hekton.

20160204_111351

Nu är alla flygbiljetter bokade, jag fick just bekräftat att jag står med Lares-Waowdeals på UCI:s officiella lista och har fått en grov planering över tävlingar den första månaden. Nu är det bara upp till mig att fortsätta sköta rundgången på äta-träna-sova så kommer det bli ytterligare en bra säsong!

Fokuset här i Falun förutom att få detaljerna klara (vilket känns helt orimligt att jag faktiskt verkar ha nu) har varit på mental återhämtning. Det betyder inte att att jag inte stressat kroppen på andra sätt. Träningen rullar på med några modifikationer beroende på möjligheten att tex cykla velodrom, väldigt skojigt! Måste ge en eloge till Isak som står ut med att jag ändrat mina planer ganska frekvent på sistone och dessutom har stort behov av att ha koll på min träning och planering… tacktack, en välbehövlig fast punkt när det är mycket annat som snurrar!

I morgon återvänder jag till Stockholm för att fixa med det sista innan jag flyger till Belgien på onsdag. Redan på torsdag åker jag sedan vidare med laget till Calpe för 10 dagar och slipar på det sista innan säsongen startar. Jag ser verkligen fram emot att få komma igång på riktigt och se vart jag står! Min egen känsla är att den här uppbyggnadsperioden när jag kunnat prioritera cyklingen först har gett en bättre grund än förra året när jag också hade ett jobb som krävde uppmärksamhet och enregi. Nu kör vi!

 

5 tankar på “Laddar om och upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.