Tappar räkningen

Jag tappar räkningen på alla lopp och veckorna bara bokstavligen rullar på. Det känns som att det går ännu fortare när jag nu nästan från start haft ett lopp var 3-4e dag. Ett mitt i veckan och ett (eller två) på helgen. Att tävla sig i form har helt klart fått ett ansikte och jag hinner nästan inte träna mellan varven. Galet kul att få blanda lite mindre nationella lopp med de största WourldTour-rejsen. Bara i veckan som gick nu inser jag såhär i efterhand att jag körde La Fleche Wallonne (worldtour) på onsdagen och två UCI 1.1-rejs lördag och söndag. Inte så konstigt att jag kände mig som en valross i poolen i måndags.

Det är helt klart ett hack upp sedan förra året men känns som ett bra steg. Jag får fortfarande tävla mycket vilket jag behöver för ett bygga på erfarenheten. Några lopp har jag chans att göra egna resultat på, i andra får jag se och lära och jobba för andra. En bra blandning som jag tror utvecklar mig mycket. Till helgen nu är det 3 dagar i Luxemburg som väntar och ett nytt land som jag aldrig tävlat i förut, det blir spännande! Det sägs att det kommer att vara en hel del höjdmeter så bara att packa med mig de bästa klättrarbenen och slå på tävlingshjärnan framåt fredagskvällens prolog igen.

I morgon eftermiddag kommer Alexandra hit för gemensam resa till Luxemburg på fredag. Blir gött att snacka lite svenska och förbereda sig tillsammans.

12523855_10208124541545514_2856461395269027812_n

2 tankar på “Tappar räkningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.