Inte bara cykel..

IMG_2714-001..fast innan det blev annat av var jag ute och svängde mina orakade ben på kompiscrossen. Man ”får” ju inte köra med benvärmare för att dölja men Marika sa att det var ok med lite hår på hösten så då fick det bli så eftersom jag inte orkade raka dom på morgonen. Jag hade tömt ut lite mycket luft för den ganska lättåkta banan så fick se mig besegrad av snabb-Lisa. Skoj var det i alla fall och jag fick fika efter 🙂
20141011_164457

Efter lunch åkte jag och Magnus ut till Drottningholm för att promenera runt där i det fina höstvädret. Har faktiskt aldrig vart där även om jag bott i den här stan hela livet så det var verkligen på tiden! Supermysigt och vackra höstfärger. Vi hittade massa turister, hysteriskt många alléer och satte oss tillslut på en bänk på en kulle där M åt kiwi med skal. Ska tydlgien vara gott? Tycker det låter ludet..

Senare på kvällen var vi bjudna på middag hemma hos brorsan och Johanna. Fick supergod mat och även sällskapet var av högsta klass! Mycket skratt och knäppa historier. Till efterrätt slank det ner fransk chokladtårta som verkligen var fantastisk! En bit i varje ben är väl ett känt uttryck för att bli snabb?

Värdparet (och tårtan!)

Värdparet (och tårtan!)

20141011_213922

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.