Uppbyggnad

Jag har börjat komma igång med uppbyggnadsträning och tagit tag i både löpning, simning och gym igen. Detta kräver dock att kroppen håller sig i schack och inte strular och strejkar.

Jag har känt av mitt sedan tidigare sargade högerknä och fick igår hjälp med ett par väl valda nålar av Martin på Access RehabInget egentligt fel på knät bara ”lite” tajt i framsida och utsida lår.. Jo tack det kände jag!

IMG-20141015-WA0000 (1)

Även om det fortfarande kändes i morse så ”sprang” jag snabbare på rundan än förra veckan. Mina cykelben är inte riktigt överens med den nya aktiviteten än så det är rätt skönt att smyga runt i skogen när ingen ser en..

En fördel med att vara ute innan frukost är också att den smakar SÅ mycket godare efter ett träningspass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.