Pre-födelsedagsmiddag

Eftersom jag är i Göteborg på CX-SM i helgen så bjöd jag in familjen till pre-födelsedagsmiddag igår.

Först kom mamma och pappa och ringde på och sjöng. De gav direkt stränga instruktioner om att jag MÅSTE öppna det största paketet först! Dessutom hade de med sig de delar som var hela från mitt gamla CX-skrot på fjolårscrossen. En av de cyklar som fick rampaj förra säsongen. Men det är en annan historia.. Alltid bra att ha lite reservdelar hur som helst.

Strax därpå ringde Nisse och Johanna på dörren och gästerna var kompletta!

Efter en lyckad (Phew!) middag tänkte jag sätta på kaffe, men önskan om paketöppning från de andra fick gå före. Återigen yrkades det på öppning av det största paketet först. Jag lydde självklart och vad är det inte om en Moccamster. Kaffebryggare! Jag har sedan tidigare ”bara” en espressomaskin som kan hantera 1 kopp i taget så det var ju TOPPEN! Inte slut där dock; fick i tur och ordning öppna paket som innehöll filter, kaffe, tårtspadar och tårta. Snacka om att gästerna inte lämnade något åt slumpen!

Fick även lite annat smått och gott som en Icebreakertröja och en veckas boende på Gran Canaria tillsammans med Nisse och Johanna. Kände mig extremt bortskämd och lycklig!  Lycklig över min fantastiska familj och deras påhitt 🙂

20141113_192221  20141113_204306

20141113_204225

5 tankar på “Pre-födelsedagsmiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.