QOM-slakt!

Marika och jag hade mysigt pyjamasparty hos mig igår eftersom det är närmare till Le Peloton från Sickla än Segeltorp. Tyvärr sov varken hon eller jag särskilt bra men jag var ändå hyffsat pigg när klockan ringde 05.15.

Det skulle visa sig att även benen hade vaknat på rätt sida och jag hade riktigt bra driv på rundan och slog rekord! Enligt Strava inbringade den fina (men kalla) morgonen hela 10(!) QOM. På en runda jag ändå kört X antal gånger tidigare.

Snacka om att få tillbaka motivationen i vinterharveriet!

Screenshot_2014-11-26-11-58-53

2 tankar på “QOM-slakt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.