Testat vinterformen

Isak ringde igår och tyckte jag skulle komma och göra tester hos Aktivitus istället för det planerade distanspasset idag. Klämma lite på vinterformen. Det var nästan precis 1 år sedan jag gjorde förra testet uppe i Falun så det passade ju väldigt bra för en rättvis jämförelse.

Pallrade mig således ut till Solna. Inte så mycket ångest faktiskt… Kommer ihåg att jag var mer nervös sist då jag aldrig gjort det förr. Minns även att det var lätt väldigt länge och när det väl blev tungt blev det jävligt tungt. Och sedan var det över. Typ.

Mäta. Väga. På med skor. Ställa in cykel. Trampa. Blodprov. Trampa. Blodprov… pust, stånk, stön. Slut! Lite lätt tramp och skitsnack, sedan på med mask för maxtest syreupptag. Det höll i 7 minuter innan det kändes som att benen stod rakt ut och lungorna skulle sprängas!

Det hela slutade med ett mer än väl godkänt resultat. Jag hade ökat allt och bäst kanske var att jag klämde till med en ökning av 0,5L i totalt syreupptag sedan sist! Riktigt roligt för mig och riktigt tråkigt för mina konkurrenter 🙂

IMG_1863

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.